Jogi irányelvek és Impresszum

Jogi irányelvek

Jogi irányelvek: a 8300.hu oldalon történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy a látogató egyetért és elfogadja a Jogi irányelveket. Amennyiben a látogató a Jogi irányelveket mégsem fogadja el, úgy kérjük a 8300.hu weblap használatának mellőzésére.

figyelem Videk.ma

Jogi irányelvek: A 8300.hu a tőle telhetően mindent megtesz az információk hitelességéért, de nem vállal kötelezettséget ezeknek az információknak a frissességére és valódiságukra, illetve a valódiságukból vagy valótlanságukból keletkező károkért a Videk.ma weboldal szerkesztőjét, tulajdonosát és a vele kapcsolatban álló személyeket semmilyen felelősség nem terheli.

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.videk.ma, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az videk.ma webszájton (“lap”) található tartalom az vidék.ma (“kiadó”) szellemi tulajdona.

www.8300.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

a 8300.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A 8300.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az videk.ma domainnév, valamint az 8300.hu név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a 8300.hu előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A 8300.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: