Megkezdődik a tapolcai Batsányi János Gimnázium épülete energiahatékony felújítása

A tapolcai Batsányi János Gimnázium épülete energiahatékony felújítása
Sajtóközlemény 


A tapolcai Batsányi János Gimnázium épülete energiahatékony felújítása 
  
2019/04/02


Tapolca Város Önkormányzata, mint kedvezményezett a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programjának TOP-3.2.1-15 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című pályázat felhívására benyújtott pályázatával 289,91 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt támogatás intenzitása 100%-os.


A TOP-3.2.1-15-VE1-2016-00005 azonosítószámú, „A tapolcai Batsányi János Gimnázium épülete energiahatékony felújítása” című projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg. 
  
A fejlesztés célja, hogy az energetikai fejlesztéssel, és felújítással, továbbá megújuló energiatermeléssel az üzemeltetési költségek, és az épület energiaigénye csökkenjen úgy, hogy emellett jelentős károsanyag kibocsátás megtakarítást eredményezzen. 
  
A projekt során a Batsányi János Gimnázium (Tapolca, Liszt Ferenc u. 12-14., hrsz.:2031.) épületének korszerűsítése valósul meg. Az ingatlan tulajdonosa Tapolca Város Önkormányzata. A felújítás során a külső határoló szerkezetek utólagos szigetelése, külső nyílászárók cseréje, fűtési rendszer korszerűsítése, napelemes rendszer telepítése kerül elvégzésre 2019. december 31-ig. 
 „A projektről bővebb információt a  oldalon olvashatnak.” 

forrás: http://onkormanyzat.mti.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: