TAPOLCAI JÓ SZOMSZÉD: LÁNCFŰRÉSSZEL ESETT SZOMSZÉDJA ÉPÜLETÉNEK

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 78 éves tapolcai férfi ellen folytattak büntető eljárást.

Az eljárás adatai szerint a sértett tett bejelentést a rendőrségre 2019. augusztus 5-én délelőtt, mert a tapolcai házához tartozó melléképületének tetejét a szomszédja, egy 78 éves férfi láncfűrésszel bontani kezdte. A helyszínre érkező járőröknek az idős lakó elmondta, hogy azért szedte le a cserepeket és fűrészelte el a tetőszerkezetet szomszédja ingatlanán, mert véleménye szerint az több centiméterrel átlóg az ő ingatlanának területére, és ezt az általa vélt építési hibát akarta ilyen módon orvosolni. A férfi cselekményével többszázezer forint kárt okozott.

A rendőrök az elkövetőt elfogták, előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: