LEZÁRT AKTA: MEGÁLLÁS NÉLKÜL TOVÁBBHAJTOTT

Az eljárás adatai alapján 2019. november 13-án 6 óra körül egy férfi Opel típusú személygépkocsijával közlekedett Ajka-Bakonygyepes irányából Noszlop felé, amikor haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és érintőlegesen ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Renault típusú személygépkocsival.

Az ütközés következtében a Renault bal oldali visszapillantó tükre behajlott, a jármű ajtó üvegét betörte, és az üvegtörmelék az utasfülkébe szóródott. Az ütközés során az Opel visszapillantó tükre szintén letört. Az okozó gépjármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a járművezető nem győződött meg arról, hogy valaki megsérült-e, illetve segítségnyújtásra szorul-e.

Az ügyben beszerzett adatok alapján kiadott felhívást követően a balesetet okozó 36 éves ajkai férfi önként jelentkezett az Ajkai Rendőrkapitányságon. Cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: