A BÓDULT SOFŐR ÖVTÁSKÁJÁBAN LAPULT A KÁBÍTÓSZER

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves gyulakeszi férfival szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint a járőrök 2019. június 20-án az éjszakai órákban Tapolca belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 41 éves gyulakeszi lakost. Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a sofőr járművét és ruházatát, melynek során az övtáskájában kábítószergyanús fehér port, illetve növényi anyagmaradványokat találtak. A járőrök a járművezetőt ezután elfogták, és mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alátámasztotta, hogy a férfitól lefoglalt anyagmaradványok kábítószernek minősülnek, továbbá a sofőr a járművezetés időpontjában bódító hatású szer befolyása alatt állt. Ellene kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

kábítószer

Indexkép csak illusztráció.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: