LEZÁRT AKTA: TAPOLICAI RENDŐRSÉG DROG FOGÁSA

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát,melyet egy 21 éves balatonlellei férfival szemben folytatott Ábrahámhegyi drogfogással kapcsolatban .

A járőrök 2019. január 26-án 22 óra körül Ábrahámhegy belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 21 éves balatonlellei lakost. Az ellenőrzés során a rendőrök átvizsgálták a gépjárművet, melynek kormánya mögött alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagmaradványokat és azok fogyasztásához használatos eszközöket találtak. A sofőrt a rendőrök elfogták, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A büntetőeljárás során a szakértői vélemény is alátámasztotta, hogy a balatonlellei férfitól lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek. Ellene kábítószer birtoklás vétség, illetve járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: