KÉT NAP ALATT HÁROM BALHÉZOTT A HAJMÁSKÉRI FIATAL

 Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt a 22 éves hajmáskéri férfit, aki 48 órán belül háromszor garázdálkodott Veszprémben.

Az eljárás adatai alapján egy 22 éves hajmáskéri lakos 2019. szeptember 6-án 19 óra körül a veszprémi autóbusz-állomáson odament egy fiúhoz, cigarettát kért tőle, és mivel a fiatal nem adott neki, bántalmazta őt. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, kihallgatták, és az elszámoltatása után szabadon bocsátották. Ezt követően a férfi 23 óra 45 perc körül egy, a veszprémi buszpályaudvaron található üzlet ablakát betörte, majd 2019. szeptember 7-én 22 óra körül szintén az autóbusz-állomáson agresszíven kiabált és inzultálta a várakozó utasokat.

A járőrök ismét előállították a 22 éves hajmáskéri lakost, majd – őrizetbe vétele mellett – a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: