Szentkirályszabadjai hétvégiházakat fosztogatott

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, szentkirályszabadjai hétvégiház-tulajdonosok tettek bejelentést a rendőrségre 2019. március 3-án, hogy az azt megelőző egy hét alatt ismeretlen tettes négy ingatlanba is betört. Az elkövető három helyszínről ruhaneműt, kozmetikai cikkeket, zseblámpát és villanyrezsót lopott el, a negyedik betört ingatlanban pedig csak rongálási kár keletkezett.

Az adatgyűjtés során egy 51 éves szatymazi férfi került a rendőrség látókörébe, akit 2019. március 6-án a késő délutáni órákban Veszprém belterületén fogtak el a rendőrök, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövetővel szemben a nyomozó hatóság kétrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: