Sok közlekedési baleset volt a hétvégén: összefoglaló Szentgáltól- Sümegig

Szombaton reggel a veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották Balatonakarattyára, ahol két személygépkocsi ütközött. A tűzoltók mindkét járművet áramtalanították.

Vasárnap reggel a veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották Szentgálra, ahol egy személygépkocsi árokba hajtott. Az autó nem borult fel, a tűzoltók a jármű stabilizálása és áramtalanítása után kiemeltek belőle egy embert és a mentőknek átadták.

A pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vonultak vasárnap délelőtt a 8-as főút, 24-es km szelvényénél felborult személygépkocsihoz. Az tűzoltók áramtalanították, majd a helyszínelés után kerekeire állították a személygépkocsit.

A balatonfüredi Koloska-völgyben segítettek kora délután a mentőknek a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók, akik az erdőből nehéz terepviszonyok között hordágyon hoztak ki egy végtagsérült embert.

Még aznap délután a sümegi önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók avatkoztak be a 84-es főút, 36-os km szelvényénél lévő balesetnél, ahol két személygépkocsi ütközött.Vasárnap este a veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak a 8-as főút 45-ös km szelvényéhez, mert Veszprém külterületén két személygépkocsi ütközött, mindkettő az úttestet elhagyta. A járművek áramtalanítása után a tűzoltó egység a helyszínt a rendőrségnek átadta.

forrás: katasztrófavédelem indexkép: csak illusztráció
Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: