VESZPRÉMBEN PÉNZKAZETTÁT LOPOTT EGY ZÖLDSÉGESBŐL A PÁR

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő két órán belül elfogták a tolvajokat.

Egy veszprémi zöldségboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. május 2-án a reggeli órákban arról, hogy a nyitvatartási időn túl ismeretlen tettesek bementek az üzletbe, és eltulajdonítottak a pult mögül egy pénzkazettát, benne több mint százezer forint készpénzzel együtt.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő két órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 54 éves veszprémi férfit és 56 éves élettársát. A nőt a munkahelyén fogták el a járőrök, míg a pár férfi tagját nem sokkal később Veszprém egyik utcájában igazoltatták.

Mindkét személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták őket ki. A pár elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondták azt is, hogy a lopott pénzkazettát a város külterületére vitték, ahol megpróbálták felnyitni, azonban eszköz hiányában nem tudták.

Az erdőben hagyott pénzkazettát a nyomozók megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták azt a zöldségbolt tulajdonosának.

Az 56 éves nővel és az 54 éves férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

pénzkazetta

forrás: Police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: