Ukrán vendégmunkás késsel akart rabolni Veszprémben

Egy 35 éves ukrán állampolgár késsel fenyegetőzve pénzt követelt egy veszprémi élelmiszerüzletből, a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Az eljárás adatai alapján 2019. május 21-én a kora délutáni órákban érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Veszprém egyik élelmiszerüzletében egy külföldi férfi kést tartott a pénztáros nyakához, és a kasszában lévő pénzt követelte. A bolt alkalmazottjai siettek a sértett segítségére, mire az elkövető távozott a helyszínről.

A kiérkező járőrök a bejelentő által adott pontos személyleírásnak és együttműködésének köszönhetően az üzlet környékén elfogták a 35 éves ukrán állampolgárt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. Ruházatának átvizsgálásakor megtalálták nála a bűncselekmény elkövetése során használt konyhakést, melyet lefoglaltak tőle. A nyomozók a férfit – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett kísérletének és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: