KÉT ITTAS SOFŐR ÁLLHAT BÍRÓSÁG ELÉ TAPOLCÁN

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket két járművezetővel szemben folytatott.

A járőrök 2019. április 22-én éjszaka Csabrendek belterületén egy 35 éves káptalanfai lakost, 2019. április 24-én a kora délutáni órákban pedig egy 42 éves helyi férfit igazoltattak Tapolcán, akik személygépkocsijukkal vettek részt a közúti forgalomban. Az intézkedések során a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket mutatott. A rendőrök a sofőröket további mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták őket ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a tapolcai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: