Tapolcán, Balatonfüreden, Ajkán, Sümegen, Csopakon – ITT VAN AZ ORSZÁGOS LISTA HOL FOGNAK 24 ÓRÁN ÁT VADÁSZNI A GYORSHAJTÓKRA!

A rendőrség kijelölte a szerda reggeltől csütörtök reggelig tartó ellenőrzések helyszíneit a Speedmarathon 2019-es eseményen.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett,

amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

A rendőrség köszöni az állampolgárok együttműködését és segítségét – tudatta az ORFK Kommunikációs Szolgálat közleményében.  Megyei bontásban az alábbi helyszíneken számíthatnak sebességellenőrzésekre a közlekedésben résztvevők:
BácsSPEEDMARATHON helyszínek.pdfBaranyaSpeedmarathon helyszínek.pdfBAZ SPEEDMARATHON helyszínek.pdfBékésSPEEDMARATHON helyszínek.pdfBRFK SPEEDMARATHON helyszínek.pdfCsongrádSPEEDMARATHON helyszínek.pdfFejérSPEEDMARATHON helyszínek.pdfGyőrSPEEDMARATHON helyszínek.pdfHajdúSpeedmarathon helyszínek.pdfHeves SPEEDMARATHON helyszínek.pdfJNSZ SPEEDMARATHON helyszínek.pdfKomáromSPEEDMARATHON helyszínek.pdfNógrádSPEEDMARATHON helyszínek.pdfPestMRFK – SPEEDMARATHON helyszínek.pdfSomogySPEEDMARATHON helyszínek.pdfSzabolcsSPEEDMARATHON helyszínek.pdfTolnaSPEEDMARATHON helyszínek.pdfVasPEEDMARATHON helyszinek.pdfVeszprém SPEEDMARATHON helyszínek.pdfZalaSPEEDMARATHON helyszínek.pdf

Fotó: Bodnár Csaba/Vidék.MA

Vigyázzunk egymásra az utakon is!

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: