OSZTRÁK MOTOROSOKAT FOGTAK RENDSZÁM NÉLKÜL

Az eljárás adatai alapján egy Ausztriából érkező négyfős, motorkerékpárral közlekedő társaságot igazoltattak a járőrök 2019. március 30-án 10 óra körül Várpalota külterületén, amint a 8-as számú főútról letértek egy erdei útra. Az intézkedés során a rendőrök  észlelték, hogy egyik járműre sem voltak hatósági jelzések felszerelve. A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a 21 és a 48 éves osztrák állampolgár motorkerékpárjai nem rendelkeznek rendszámtáblával és forgalmi engedéllyel sem, ezért őket a járőrök helyszíni bírsággal sújtották. A másik két sofőrt, a 49 és az 51 éves osztrák férfit a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Gyanúsítottként történő kihallgatása során mindkét személy elmondta, hogy járműveik rendszámtábláit még Ausztriában szerelték le a motorkerékpárokról és azok nélkül érkeztek Magyarországra.

A két férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

forrás:police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: