ENGEDÉLY NÉLKÜL VITTE EL AZAZ ELLOPTA az AUTÓT

A veszprémi rendőrök egy 32 éves zirci férfit hallgattak ki gyanúsítottként jármű önkényes elvétele miatt, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Egy dudari állampolgár értesítette a rendőrséget 2019. április 21-ére virradó éjszaka, hogy családi házának udvaráról eltűnt a személygépkocsija. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő fél órán belül Veszprém belterületén megtalálták az engedély nélkül elvitt gépjárművet és igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 32 éves zirci lakost. A férfit a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy az ingatlan udvaráról azért hozta el a nyitott állapotban lévő gépjárművet a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül, mert egy veszprémi szórakozóhelyre szeretett volna elmenni, és nem akart gyalogolni.

Az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették és a korábban elkövetett hasonló bűncselekmények elkövetése miatt előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: