ELISMERÉS KIEMELKEDŐ MUNKÁÉRT AZ AUTÓTOLVAJT LEFÜLELŐ RENDŐRNEK

elismerés

Jutalomban részesítette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője a Balatonfüredi Rendőrkapitányság két munkatársát egy lopás miatt indult büntetőügyben nyújtott kiemelkedő munkájukért.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Gyula 49 éves és F. Ferenc 50 éves budapesti lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi 2019. március 12-én a hajnali órákban Alsóörs belterületéről, majd 2019. április 8-án szintén a reggeli órákban Badacsonytomajról két nagy értékű, egyenként több mint 10.000.000 forintot meghaladó személygépkocsit loptak el. A rendőri adatgyűjtés eredményeként az elkövetőket összehangolt akció során a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság és a Tapolcai Rendőrkapitányság közreműködésével egy budapesti ingatlanban 2019. április 8-án, amint éppen a Badacsonytomajról ellopott autó szétbontásán dolgoztak.

A két férfit a rendőrök előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást, amelyek során a budapesti ingatlanhoz tartozó garázsokból és más fővárosi épületből korábbi bűncselekmények elkövetéséből származó járműalkatrészeket – többek között a 2019. március 12-én ellopott gépkocsi elemeit – találtak meg és foglaltak le.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai előterjesztést tettek a két elkövető letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2019. április 11-én elrendelt.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője 2019. április 12-én a felderítés és a realizálás során végzett kiemelkedő munkája alapján Szatmári György rendőr századost, fővizsgálót és Szokoli Sándor rendőr főhadnagyot, főnyomozót,  a Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársait elismerésben részesítette.

forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: