A kedd sem telt eseménytelenül a tűzoltóknál

Kedden közlekedési balesetek, nádastűz és elhunyt személy kiemelése adott munkát a tűzoltóknak Veszprém megyében.

Ismét égett a nádas Ősinél. A pétfürdői, a veszprémi, a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak Ősi külterületére, ahol kedden délután égett egy körbekerített, körülbelül nyolc hektáros területen a nádas. A feltámadó szél nehezítette az oltást, de az egységek kéziszerszámokkal megfékezték a tüzet, elfojtották a lángokat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat pedig tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

Takácsi településen négy személyautó karambolozott tegnap délután, ebből egyik az árokba csúszott. A pápai hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, és szüntették meg a forgalmi akadályt félpályás útlezárás mellett. A balesetben senki sem sérült meg.

Hegymagason a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók a Tapolca-patakból emeltek ki egy elhunyt személyt tegnap kora este, majd átadták az ügyeletes orvosnak és a rendőrségi helyszínelőknek. Ezt követően biztosították a helyszínt a társszervek tevékenységének idejére.

Fotók: Badacsonytomaji HTP

Este közlekedési balesethez vonultak a veszprémi hivatásos tűzoltók. A 82-es számú főúton, Gyulafirátót közelében egy személygépkocsi vadat gázolt. Az állat teteme forgalmi akadályt képezett, melyet a tűzoltók félpályás útlezárás mellett szüntettek meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: