Ön szerint milyen a jó pálinka? Az ideális pálinka tulajdonságairól kérdezték a magyarokat

A magyarok közel 20% azt gondolja az ideális pálinka az ami “tüzet rak a gyomorban”

1000 főt kérdeztek meg arról, hogy milyen az ideális hazai pálinka. Így látják a magyarok a legjobb pálinkát!

Az ideális magyar pálinkával kapcsolatban ezt keresik a legtöbben:

Az legyen

  • gyümölcsös az aromája; lágy, harmonikus (a megkérdezettek 66% gondolja ezt a legfontosabbnak);
  • közepes alkoholtartalmú (40 fokos);
  • magas alkoholtartalmú (50 fokos);
  • gyomorban tüzet rakó;
  • erős, torkot kaparó;
  • alacsony alkoholtartalmú (30 fokos);

A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 18-49 évesek körében, 1000 fő megkérdezésével 2009-ben

Forrás és kép: MTI.hu

Facebook Comments
%d blogger ezt szereti: