Fenyvesi Zoltán alpári stílusban válaszolgat az interneten

Fenyvesi Zoltán, a térség országgyűlési képviselője nem túl stílusosan válaszolt a kormány és a saját munkáját kritizáló emberek kommentjeire a Facebook oldalán. 

Jelenleg két kommentről van szó, az első már nem található meg oldalán, de többen lementették, hisz tökéletesen példázza, hogy NE kezelje a kritikát egy képviselő:

Itt a kommentelőnek az volt a”bűne” hogy számon kérte ERT Autósport Egyesület által generált lejárató kampányt, melyet Tapolca polgármestere ellen indítottak. Aki nem ismerné, Ifj. Erdei Zsolt “jótékonysági” eseményt szervezett volna Tapolcára, melynek elvárta, hogy az önkormányzat állja a költségeit. Amikor Tapolca Város Önkormányzata ezt csak akkor vállalta volna el, ha megtérül az adományok szintjén, akkor körbejárta az internetet támogatók után, akikkel elkezdheti lejárató kampányát. A Fidesz persze kapott az alkalmon. Emellett az eseményre se mentő, se biztonsági személyzet nem volt adott, és összességében amatőr problémák övezték az eseményt. Az első és legfontosabb: ha többe kerül az esemény, mint a várhatóan adományból befolyt összeg, akkor mi értelme megszervezni? Nem lenne egyszerűbb közvetlenül adományozni? Arról nem is beszélve, hogy Tapolca biztosít szociális tűzifát a rászorulóknak, pedig pont arra lett volna a gyűjtés.

De visszatérve a lényegre, Fenyvesi a lehető legrosszabbul kezelte a helyzetet:

„Ne kérj számon semmit, mert nincs közöd hozzá”

Képviselő Úr itt bizonyára megfeledkezett arról, hogy a népnek az a dolga, hogy számon kérje az általa megválasztott Országgyűlési Képviselő munkáját. A képviselőnek el kell tudnia számolni a munkájáról, hiszen a választópolgárok jóvoltából van ott, ahol. Fenyvesi Zoltán ehelyett felszólította a számára kritikát megfogalmazón, hogy számon merte kérni, amely roppantul nem képviselőhöz méltó magatartás.

Legközelebb az Ajkai Kórházzal kapcsolatban került sor szópárbajra

Valaki számon merte kérni az Ajkai Kórházban történt leszámolásokat és a munkaerőhiányt.Erre először is sötétnek nevezte azon polgárokat, akik negatívan értékelték a távozó orvosokat, és nővéreket, akik jó szakemberek voltak. Majd kiemeli, hogy az összes távozó helyet pótolták. Igaz, máshonnan bérelt nővérekkel, és frissdiplomás/nem annyira tapasztalt orvosokkal. Majd az EU-s pénzekről beszélt, ahol azt állította, hogy a “kvázi a befizetésünket kapjuk vissza”. Nos amellett, hogy ez egyáltalán nem így működik, Magyarország nettó kedvezményezett az EU-ban, messze több pénzt kap, mint amennyit befizet. Az utolsó mondathoz már nincs is mit hozzáfűzni.

Ugyanakkor nem ez az első eset, a képviselő korábban is válaszolt méltatlanul lakossági kommentekre.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: