JOBBIK: Továbbra sem lassul a fideszes bírósági vesszőfutás

Csak ezen a héten négy sajtópert nyert a Jobbik a kormánypártok hazugsággyáraival szemben.

Először Gajdics Ottó Magyar Idők nevű lapja bukott el Staudt Gáborral szemben, miután a Fővárosi Törvényszék előtti elsőfokú eljárásban kiderült, nyomokban sem tartalmaz igazságot az őt áfacsalási ügyletekkel kapcsolatba hozó lejárató cikkük.

Csütörtökön a már a pestisracok.hu-t kötelezte szintén elsőfokú ítéletében a bíróság Sneider Tamással szemben helyreigazításra, mert azt hazudták róla, az Origóval egyezően, hogy elrejtett a nyilvánosság elől egy mátrai vadászházat.
A pestisracok.hu többszöri visszaeső, már ha hazugságokról van szó. Rig Lajos is nyert már pert ellenük.

Pénteken újra a Magyar Idők következett, akik a korábban teljesen inaktív székesfehérvári Jobbik-alapszervezet feloszlatása után írtak valótlanságokat a megszűnés okairól. A nem jogerős határozat meghozatala során újra kiderült, hogy a “Gabay Dorka” nevű médiamunkásnak nagyon nehezen megy igazat írni bármiről is.

És hogy ne csak elsőfokú ítéletekről kelljen beszámolni, arról a szebb napokat sajnos soha nem látott, de Andy Vajna érkeztével még a korábbiakhoz képest is színvonaltalanabb Bors gondoskodott. Őket immáron jogerőssen kötelezte helyreigazítás közzétételére és perköltség megfizetésére a Fővárosi Ítélőtábla, amiért Vona Gáborról hazudták azt, hogy nem ment el a Fidesz szóvivői, a hozzájuk hasonlóan kereszténydemokrata Terry Black és Amanda Elstak elleni perben egy el sem rendelt szembesítésre.

Jobbik Sajtóosztály

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: