Fenyvesi Zoltán egyetlen költségvetési javaslatot sem nyújtott be a térség érdekében

Fenyvesi Zoltán, a térség országgyűlési képviselője 0 javaslatot adott be a térség érdekében, a költségvetési vitában.

Még korábban beszámoltunk arról, hogy Rig Lajos 70 javaslattal állt elő, mely a térség fejlesztését, a helyiek életminőségének javítását tűzte ki célul.
Ezek közül Fenyvesi Zoltán egy javaslatot sem támogatott. Ugyanakkor saját javaslatokkal nem állt elő, ezzel szembemenve a választóknak tett ígéreteivel.

„Mivel a problémák nagy része szerepel Fenyvesi Zoltán problématérképén is, ezért szerettem volna, ha aláírásával támogatja javaslataimat. Sajnos, mivel nem tette meg, javaslataim az ő aláírása nélkül kerültek benyújtásra. Bízom benne, ha így nem, akkor más módon kerít ezekre forrást, hiszen a cél közös.”

-Rig Lajos

Fenyvesi egy “problématérkép” elnevezésű projekttel kampányolt, ahol a térség problémáit akarta összegyűjteni, és a kormánypárti “lobbi erejét” felhasználva megoldani őket. “Csatlakozzunk az országhoz” – állt a kampányszövegében. Több baj is van, azon kívül, hogy ezzel nyíltan és büszkén vállalja, hogy a kormány hátrányba taszítja az ellenzéki kerületeket a pályázatok és javaslatok elbírálásakor.

  1. Egyetlen problématérképen szereplő probléma mellett nem állt ki Fenyvesi Zoltán
  2. Amikor Rig nyújtott be olyan javaslatokat amelyek egybevágtak a problématérképpel (ha már Fenyvesi nem tette), egyetlen javaslatot sem támogatott a kormánypárti képviselő.

Ezzel kijelenthetjük hogy Fenyvesi a térséget teljes mértékben a kormány függésébe helyezte. Elszalasztotta azt a lehetőséget, hogy a térség lakói érdekében felszólaljon, kiálljon. 

Ha megnézzük Fenyvesi parlamenti munkáját, akkor láthatjuk, nem csak a mostani vitában volt inaktív.

Megfigyelve Fenyvesi Zoltánnak a parlamenti adatlapját, láthatjuk, hogy egyetlen felszólalása, illetve írásbeli kérdése sem volt. Összehasonlításként Rig a választások óta már számos írásbeli kérdéssel, és több felszólalással is élt. A 70 költségvetési javaslatról nem is beszélve. Az előző időszakban is 177 önálló indítványa volt.
Ez azt jelenti, hogy Fenyvesi vagy úgy látja, hogy minden rendben van a térségben, és az országban, vagy csak választáskor fontosak számára a problémák, amelyekről a választók megkeresték, és kampányolt velük.

Mindenki döntse el, melyik a nagyobb probléma.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: