Egy zirci iskola mellett árusított a drogot a díler

Kábítószer-kereskedelem bűntettének és kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy zirci férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves K. Dezső 2017 őszétől a bakonyi kisvárosban és annak vonzáskörzetében élő fiatal- és felnőtt korú személyeknek adott el marihuánát és biofüvet, illetőleg ez utóbbival 14. életévüket be nem töltött diákokat is visszatérően megkínált, akik közül voltak, akik ezt el is fogadták, illetőleg volt, aki a későbbiek során visszatérő vásárlójává vált a gyanúsítottnak. A kábítószert részben a város központjában lévő parkban, a helyi általános iskola tőszomszédságában terjesztette.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály beosztottai 2018. április 17-én összehangolt akció keretében fogták el a zirci férfit, akit a Veszprémi Rendőrkapitányságra állítottak elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Nézze meg a Rendőrség videóját az elfogásról:

Forrés és képek: Rendőrség

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: