A badacsonytomaji tűzoltók nyerték a focikupát

A sümegi csapatot győzték le a döntőben.

A legjobb játékost is Badacsonytomaj adta, míg a legjobb kapus a sümegi kapus lett.

2018-ban az első helyen badacsonytomaji hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapata, második helyen a sümegi önkormányzati tűzoltó-parancsnokság gárdája, harmadik helyen pedig a veszprémi hivatásos tűzoltó-parancsnokság alakulata végzett.

Rekordszámú nevezés mellett az ország egyik legmodernebb sport- és rendezvényközpontjában, a Veszprém Arénában mérték össze tudásukat a megye tűzoltó labdarúgó csapatai, a VI. Veszprém Megyei Futballkupán. A több éves hagyományokra visszatekintő kezdeményezés célja, hogy a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába tartozó sportkedvelők szervezett keretek között mérjék össze játéktudásukat.

A körmérkőzések során minden csapat játszott minden ellenféllel, majd az öttagú csoportok legjobb két gárdája továbbjutott a torna egyenes kieséses szakaszába. Az erőviszonyok már egészen korán körvonalazódni látszottak, a későbbi dobogósok mérkőzéseik során rendre felülkerekedtek aktuális ellenfelükön, de azért a végére maradtak még izgalmak.

A torna során a legjobb játékosnak a badacsonytomaji csapat játékosát, Kiss Mártont, míg a legjobb kapusnak a sümegiek hálóőrét, Piszter Csabát választották. A gólkirályi címet Bognár Csaba a veszprémi csapat játékosa érdemelte ki.

További képek az eseményről: ITT

Forrás: Katasztrófavédelem

Kép: Katasztrófavédelem

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: