Vona Gábor: “Mi tartozunk Tapolcának, és szeretnénk ezt a tartozásunkat megfizetni.”

Vona Gábor március 16-án Tapolcára látogatott, és a Tamási Áron Művelődési Központban teltházas lakossági fórumot tartott Rig Lajos országgyűlési képviselőjelölttel. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje elmondta: nagyon sokat köszönhetnek Tapolcának.

“Tudom azt, hogy Tapolca nélkül nem nyertük volna meg ezt az egyéni mandátumot, a Jobbik történetének első egyéni mandátumát. Önök nekünk történelmet írtak akkor. Nem ígérem azt, hogy 50 ezres stadion lesz itt, nem ígérem azt, hogy olyan kisvonat lesz, hogy még a világon nem volt olyan. De egy dolgot ígérek: hogy ezt nem fogjuk elfelejteni, és azt, hogy amire viszont szükségük van, legyen ez akár egészségügyi, akár oktatási, akár infrastrukturális vagy bármilyen beruházás, abban segíteni fogjuk Önöket. Mert tartozunk Önöknek, mi tartozunk Tapolcának. És szeretnénk ezt a tartozásunkat megfizetni, hogyha megkapjuk a bizalmat.”

Mint emlékezetes: 2015-ben Lasztovicza Jenő fideszes országgyűlési képviselő halála miatt időközi választást írtak ki a választókerületben, amelyet Rig Lajos jobbikos jelölt nyert meg. Ez a győzelem segítette a Jobbikot első egyéni mandátumához.

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: