“Sümeg választ” a taktikai szavazásra buzdít

Új oldal alakult Facebookon “Sümeg választ” névvel, amely a kormányváltás érdekében taktikai szavazásra buzdítja Veszprém megye 3. számú választókerületének választópolgárait. Azt vallják, hogy Hódmezővásárhely példáját követve az egyetlen esélyes ellenzéki jelöltre – jelen esetben Rig Lajosra – kell szavazni, hogy véget vessünk a kormány diktatúrájának, megvezetésének, korrupciójának.

Sümeg választ posztjában olvashatják:

Kedves Barátaink!

-Elegünk van abból, hogy az orruknál fogva vezetnek minket, elegünk van abból, hogy meglopnak minket, elegünk van abból is,hogy hazudoznak, elegünk van ebből is, hogy mindenkit ezen a földön igyekeznek ellenünk haragítani!-

Az elmúlt 72 óra főeseményét szeretnénk kicsit bővebben összefoglalni.

A rövid idő alatt többször is megkaptuk, hogy az oldal Rig Lajost és a Jobbikot támogatja. Mind az, hogy Rig Lajos Képviselő Urat támogatjuk nem titkolt. A célunk -akik ezt az oldalt látogatják, a választókerületben élők- a kormányváltás és ezáltal egyfajta rendszerváltozás létrejötte. Az elmúlt 8, 16 – és még írhatnánk számokat – évben amellett, hogy a nálunk szegényebb szomszédos országaink éltek a lehetőségeikkel és úgy repültek el mellettünk pozitív irányban ,hogy azt mi sokáig fel sem fogtuk. És ahelyett, hogy előre igyekeznénk, hátra menetben haladunk, egyre gyorsabban. Mint ahogyan a lejtőn guruló autó megállításához egy dolog kell: az akarat! Ugyan ez van a politikában is. A mostani évek során egyre jobban az mutatkozott ki, hogy a nép van a kormányért, annak holdudvaráért. Amíg a keményen dolgozó kisember már-már lassan 24 órából 25-t dolgozik azért, hogy éjszaka legalább langyos legyen a radiátor, vagy legyen egy kis fa, amit a kandallóra dobhat Addig az ország nagysága (pár ezer ember) dőzsöl. Csak egyet ne felejtsünk el! Ez nem jár nekik, mert mi általunk megdolgozott közjóból csinálnak magán jót. Amíg Te (bocsánat a tegeződésért, így könnyebb) a kórházi várólistán aggódsz, hogy csak éljem meg, vagy ameddig a gyermekednek azt kell mondanod, hogy nem mehetsz egyetemre, mert szegények vagyunk. Vagy döntened kell ,hogy a víz vagy a gáz díjat fizessük be? amíg a kérdéseket teszed fel: a Nemzet Veje szállodákat vesz, szétosztják a földeket, közbeszerzéseket kap a saját holdudvar, olyan ember ellen hangoljál az országot aki többször segített, mint a 3 Orbán kormány összesen.
Szavazógépeknek gondolnak bennünket, de mi ezt nem hagyhatjuk! És miért?
A jövőnkért! A gyermekeink jövőérért! Azért, hogy valójában is jóléti társadalom legyünk!
Szeretetre és boldogságra van szüksége Magyarországnak! Becsületességre, a kitartó közös munkával megteremtett élhető, európai országra! Nem pedig ígérgetésekre.

A következő sorokban egy elképzelést, egy működő, sokunk által szerethető kompromisszumot vázolunk, amely áldozatot követel, mindenkitől. Mert anélkül nem működik.

Kérjük a baloldal egyik képviselője se sértődjön meg!

Ma a Veszprém 3. egyéni választókerületét nyerhetőnek tartjuk számon 2015 óta. Akkor Rig Lajos nyerte a Jobbik jelöltjeként.
Ő az egyetlen jelölt aki olyan támogatásnak örvend, párthovatartozás nélkül, aki a kormánypártok jelöltjével szemben nyerhet. De ennek ára van!

Tisztelt Jelöltek és az Őket támogató pártok!

Még ha fáj is, még ha nehéz is. De fentebb írtak igazak. És a cél az ellenzéki egyéni mandátum szerzése. Ezzel hozzájárulhatunk,- hogy ha több helyen így gondolkodnak- a kormányváltás esélyének növelésére.

Nekünk nem a párt szimpátián van a hangsúly. Hanem a jelölt esélyén.

A 106 egyéni körzetben 106 ellenzékinek kell indulni 106 kormánypártival szemben!
Nem a 106-al szemben 318-nak!

Országosan lesznek körzetek, ahol Hódmezővásárhelyi mintára Önök mögé is beállnak. Mert nem a párt szimpátia a fontos!

Legyen baloldali vagy jobboldali, ha a cél egy akkor sikerülni fog! Sikerülni fog!

Ha így cselekszünk, és a pártok is, akkor elmondhatjuk, hogy:

Sikerül, és Április 9-én pedig Sikerült!

Kérjük Önöket, hogy a néppel törődjenek!

“A szeretet hatalma legyőzte a hatalom szeretetét!”
/Márki-Zay dr./

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: