A helyi Fidesz mélyen hallgat migránsügyben

Bár a kormány nem sajnálva az adófizetők pénzét, több, mint 22 milliárd forintot költött a migrációellenes kampányukra, úgy látszik csak kommunikáció szintjén utasították el a migránsok befogadását, valójában eddig már 2300 főt telepítettek be Magyarországra nagy csöndben, 3555 menekültnek pedig már magyar személyi igazolványt is adtak. A Jobbik – aki először javasolta a kerítés építését és a határőrség megerősítését – országgyűlési képviselője, Rig Lajos nyílt levélben fordult a Fidesz jelöltjéhez, Fenyvesi Zoltánhoz, azonban a migráció kapcsán felmerülő kérdéseire ezidáig nem érkezett válasz.

Rig Lajos nyílt levele Fenyvesi Zoltánhoz:

Tisztelt Fenyvesi Zoltán Úr!

Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek.

A letelepedési kötvényeken keresztül több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampány üzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.

Becsapták még a saját szavazóikat is, amikor harcot hirdettek Brüsszel ellen, amikor saját magukat a haza megmentőiként tüntették fel, mondván: a Fidesz egyetlen bevándorlót sem fogad be. Ezzel szemben a valóság az, hogy titokban, három év alatt 2300 bevándorlót telepítettek hazánk földjére, ami közel kétszerese annak a kvótának, amely ellen – szóban – harcot hirdettek.

Talán az ünnepekkor azért kellett megerősíteni a forgalmasabb helyek védelmét, mert számítottak a betelepített migránsok általi terrortámadásokra?

Kérem, adjon tájékoztatást, pontosan hol-, hány és milyen országból származó migráns kerül elhelyezésre választókerületünkben?
Személyesen Ön mit tesz azért, hogy településeinkre a Kormány ne telepítsen migránsokat?
Kérem, adjon tájékoztatást, hogy választókerületünkben kell-e félnünk a migránsokkal érkező terroristáktól?

Hajlandó-e nyilvánosan bocsánatot kérni választókerületünk lakosságától, amiért politikai érdektől vezérelve a Kormány és egyúttal Ön is három éven keresztül folyamatosan hazudott a migráció ügyében?
Kérem, adjon választ a cikkben található videóra és magyarázza meg, mi a különbség az oltalmazott migráns és az a migráns között, akiktől önök “meg akarják védeni” az országot. (Nem ugyanonnan érkeznek?) https://alfahir.hu/…/bevandorlas_orban_viktor_fidesz_bevand…

Rig Lajos

Úgy látszik Fenyvesi Zoltán ezúttal is hallgat, akárcsak a kastélymutyi kapcsán. Fideszes berkekben szokássá vált, hogy a kényelmetlen kérdésekre nem adnak választ, a kormány kritizálása nem megengedett, aki mégis megteszi, számolhat a Habony-média lejárató kampányával.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: