Erősebb határvédelmet akar a Jobbik

A Jobbik alelnöke, Toroczkai László sajtótájékoztatót tartott arról, hogyan kívánná a Jobbik-kormány megvédeni Magyarországot a migránsáradattal szemben. Ásotthalom jobbikos polgármestere volt az, aki legelőször, 2014-ben javasolta a határt védő kerítés felépítését, és azóta is helyben küzd az illegális bevándorlók megfékezéséért. A legerősebb ellenzéki párt továbbra is fenntartaná, sőt megerősíteni és kibővítené a határokat védő kerítést, melyet határőrséggel biztosítanának.

Rig Lajos országgyűlési képviselő megerősítette, hogy a Jobbik részéről soha fel sem merült, hogy lebontanák a kerítést, sőt, hermetikus határvédelmet szeretnének kialakítani:

“A kezdetektől fogva javasoltuk és támogattuk a kerítés felépítését, sőt, szorgalmazzuk a megerősítését, és határőrség felállítását is. Sajnos a hazug kormányzati propaganda próbálja az ellenkezőjét elhitetni az emberekkel, de velük ellentétben mi nem csak szavakkal harcolnánk a migráció ellen, hanem érdemi tettekkel, intézkedésekkel. Terveink között szerepel azoknak a tranzitzónáknak a felszámolása, amelyeken keresztül több ezer migráns jutott be Magyarországra. Nyilvánvalóvá vált, hogy ez a kormány nem képes megvédeni minket, a saját érdekeik mindig előrébb lesznek. Mi hazafias kötelességünknek érezzük, hogy a magyar népet és a magyar kultúrát megvédjük minden veszélyforrástól, amelyet az illegális migráció magában hordoz.”

 

Forrás: Facebook

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: