Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott Rig Lajos

Rig Lajos sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette, hogy a Jobbik ismét őt indítja az országgyűlési képviselőválasztáson Veszprém megye 3. számú választókerületében. 

A képviselő elmondta, hogy 1974-ben Tapolcán született, és azóta is itt él családjával. Egészségügyben dolgozott korábban, a tapolcai kórházban aneszteziológus asszisztensként, a mentőszolgálatnál mentőápolóként több évtizeden keresztül. 2014-től önkormányzati képviselőként, majd alpolgármesterként képviselte a tapolcaiak érdekét.

Rig Lajost 2015. április 12-én időközi választáson a térség országgyűlési képviselőjévé választották meg a helyiek.

Több karitatív tevékenységgel is segítette körzetét, Németországból számos alkalommal hozott eszközöket, bútorokat, amelyek a helyi kórházakat, szociális intézményeket, civil szervezeteket gazdagították. A parlamentben a helyi igények mellett főként az egészségügyi és szociális szférában dolgozók helyzetének javítása érdekében szólalt fel.

A képviselő intézkedésének köszönhetően az önkormányzattal szemben fennálló 50 milliós kórházadósságot sikerült megszüntetni, a halimbai iskola tornaterme megújulhatott, a tapolcai kórház funkcióbővítése megvalósulhat, a tapolcai piacot sikeresen felújíthatták, tanuszodával bővülhet a város. Rig Lajos bebizonyította, hogy ellenzéki képviselőként is lehet eredményeket elérni.

A jobbikos jelölt szerint 2018. április 8-án arról kell dönteni, hogy maradjon-e a jelenlegi diktatórikus rendszer, vagy építsünk fel egy olyan rendszert, ami a magyar emberek problémáira koncentrál. Két szavazatot lehet leadni a választáson, egyet egyéni képviselőre, egyet pedig pártra. Ahhoz, hogy megújulhasson a politikai élet, érdemes az esélyes ellenzéki jelöltre szavazni, aki a körzetben egyértelműen Rig Lajos.

Rig Lajos továbbra is tisztességesen és becsületesen szeretné képviselni a helyiek érdekeit.

 

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: