Tetten érték a betörőt

Két balatonedericsi házba és egy kisapáti pincébe tört be a 42 éves gyanúsított.

A rendelkezésre álló adatok alapján a balatonedericsi sértett 2017. október 12-én bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettes családi házának ablakáról letépte a szúnyoghálót, bemászott az ablakon és több mint harmincezer forint értékben ruhaneműket tulajdonított el. Még aznap egy másik bejelentés is érkezett a rendőrségre, mely szerint egy budapesti lakos balatonedericsi hétvégi házába valaki betört, és onnan élelmiszereket, valamint több mint tízezer forint készpénzt lopott el.

A tapolcai nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, aki ellen 2017. október 13-án elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrök 2017. október 23-án a déli órákban Kisapáti külterületén, egy pince feltörésénél tetten érték a 42 éves balatonedericsi férfit. Elfogását követően előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra.

A balatonedericsi férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki két rendbeli lopás vétség elkövetése és egy rendbeli lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt, majd előterjesztést tettek  előzetes letartóztatásának indítványozására.

betlop

lopás

lopás

 Forrás: police.hu
Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: