Budapest, 2017. szeptember 24. Wladár Sándor olimpia bajnok úszó, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) új elnöke beszél a MÚSZ tisztújító közgyûlése után tartott sajtótájékoztatón a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában 2017. szeptember 24-én. Az 1980-as, moszkvai olimpián 200 méter háton aranyérmes sportvezetõ - visszalépések nyomán - egyedüli jelölt volt a posztra, a küldöttek pedig 143 igen, 5 nem és 1 tartózkodás mellett szavaztak bizalmat neki. MTI Fotó: Mohai Balázs

A nap képe – Wladár Sándor a Magyar Úszó Szövetség új elnöke

Wladár Sándor olimpia bajnok úszót választották meg a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) új elnökének a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában 2017. szeptember 24-én.

Az 1980-as, moszkvai olimpián 200 méter háton aranyérmes sportvezető – visszalépések nyomán – egyedüli jelölt volt a posztra, a küldöttek pedig 143 igen, 5 nem és 1 tartózkodás mellett szavaztak bizalmat neki.

Budapest, 2017. szeptember 24.
Wladár Sándor olimpia bajnok úszót, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) új elnökét megtapsolják a küldöttek a MÚSZ tisztújító közgyûlésen a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában 2017. szeptember 24-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs

Budapest, 2017. szeptember 24.
Szabó Tünde, az Emberi Erõforrások Minisztériumának sportért felelõs államtitkára gratulál Wladár Sándor olimpia bajnok úszónak, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) új elnökének a MÚSZ tisztújító közgyûlésen a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában 2017. szeptember 24-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs

Budapest, 2017. szeptember 24.
A küldöttek megválasztják Wladár Sándor olimpia bajnok úszót (k) a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) új elnökének a tisztújító közgyûlésen a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában 2017. szeptember 24-én. Az új elnök mellett Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok úszó, sportvezetõ (elöl b).
MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: