Elkapták a dohányboltot kirabló férfit

Korábban már megírtunk, hogy a rendőrség keresi azt a férfit, aki kirabolt egy dohányboltot Várpalotán. A nyomozás során sikerült kideríteni az elkövető személyét.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint július végén kirabolt egy helyi dohányüzletet.

A nyomozás adatai alapján egy férfi 2017. július 28-án 21 óra 18 perckor bement egy várpalotai dohányboltba, ahol az alkalmazottat késsel a kezében a készpénz átadására kényszerítette, majd távozott a helyszínről. A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés eredményeként azonosították és 2017. augusztus 10-én reggel egy helyi társasház lépcsőházában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nagydorogi illetékességű B. Józsefet.

elfogták

A férfit a járőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrség – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: