Új vezető a veszprémi katasztrófavédelmi kirendeltség élén

A mai napon Dányi Béla tű. dandártábornoktól átvette parancsát Rauch József tű. alezredes, a veszprémi katasztrófavédelmi kirendeltség megbízott kirendeltségvezetője.

Az ünnepélyes állománygyűlés keretében Dányi Béla tű. dandártábornok köszöntötte a berendelt állományt. Az igazgató átadta a Dr. Góra Zsoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójának parancsát, végül röviden bemutatta Rauch József tű. alezredes szakmai pályafutását, valamint megszabta azokat a feladatokat, amelyeket a veszprémi kirendeltségnek kell teljesíteni a jövőben.

Rauch József 2000. július 1-jén szerelt fel az ajkai hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába. 2011. szeptember 1-jén történt első tiszti kinevezéséig beosztott tűzoltó, ezt követően szolgálatparancsnok-helyettesi beosztást töltött be. 2012 április 1-jétől az ajkai katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelője volt.

Az alezredes beszédében szintén az előttünk álló időszak feladatairól beszélt. Kiemelte a pontos és hatékony munkavégzés, valamint a jogszabályok betartásának és betartatásának fontosságát. Rauch József tű. alezredes 2017. július 15-től a veszprémi katasztrófavédelmi kirendeltség megbízott kirendeltségvezetője.

A kiemelkedő szakmai pályához és az új beosztáshoz a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya ezúton is gratulál.

Fotós: Helt Ákos tű. tőrm.

Forrás: Katasztrófavédelem

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: