Hurrá Nyaralunk! Tapolcán is

Siófok után a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány “Hurrá Nyaralunk!” családi üdültetési programja elérkezett Tapolcára is. A program keretében hét család tölthet el egy hetet Tapolcán teljesen ingyen, ugyanis az utazás költségeit, a szállást, ellátást valamint a programokat mind a szervezők biztosítják – tudhattuk meg a vendégek érkezése előtt tartott sajtótájékoztatón, melyen a szervezők mellett Dobó Zoltán polgármester és Rig Lajos országgyűlési képviselő is részt vett.

Forrás: Tapolcai Újság Online

Sneider Tamás kuratóriumi elnök, Kiss Gabriella főtitkár és Baráth Zsolt főszervező közölte, hogy a költségeket a Jobbik országgyűlési képviselőinek adományaiból fedezik, ugyanis a jobbikos képviselők illetményüknek 10%-át minden hónapban jótékony célra ajánlják fel.

Tapolca városa emellett kedvezményes árak biztosításával támogatja a programokat. Dobó Zoltán polgármester elmondta:

„Az idelátogató gyermekeket és szüleiket vendégül látjuk majd az új városi strandon, elkísérjük őket a Tavasbarlangba, hogy kellemes élményekkel gazdagodjanak, s akár életre szóló barátságokat kössenek nálunk. Fontos a nemzettudat erősítése, az egymástól távol élők összetartozásának, nemzettudatának ily módon történő erősítése. Ezt a célt is szolgálja a kezdeményezés, ami pedig Tapolcát illeti, szervesen kapcsolódik a turizmust, mint kiemelt ágazatot érintő koncepciónkhoz.”

Az üdültetés fő célja, hogy olyan rászoruló családok nyaralását biztosítsa, amelyek nem rendelkeznek elegendő anyagi forrással ahhoz, hogy ezt önerőből megtehessék. A családok pályázat útján jelentkezhettek, szerencsére idén minden pályázó bekerülhetett a programba.

Forrás: Tapolcai Újság Online és az Alfahír

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: