Lenyűgöző produkciók a Hanghullám döntőjében

A Hanghullám II. vasárnap utolsó állomásához érkezett. Az elmúlt hónapok elő- és középdöntőit meglepetésekkel teli, színvonalas, élvezetes finálé zárta az ajkai Nagy László Művelődési Központban.

A tizenöt versenyző már izgatottan várta a megmérettetést, lázas készülődés előzte meg a show-t, amely 14 órakor vette kezdetét. A két műsorvezető, Rejtőné Csizmadia Márta és Csordásné Rejtő Anett az alkalomhoz illő estélyiben léptek a színpadra, majd vezényelték le a műsort.

A zsűri is kibővült a döntőre, Abaházi Csaba műsorvezető, Beck Zoltán énekes, Szücs Krisztián dalszerző, Kiss Kamilka énektanár, Szászik Melinda zenetanár és Borvári László dalszövegíró értékelte az előadásokat. Minden versenyzőnek két produkcióval kellett készülni, ami remek lehetőséget nyújtott arra, hogy több oldalukat is megmutassák a fellépők. Ennek köszönhetően változatos, sokszínű, számos stílusú produkciót láthattak a megjelentek.

A döntő az eredményhirdetéssel zárult. A fődíjon kívül számos különdíj is kiosztásra került a versenyzők között több kategóriában, valamint Rig Lajos képviselő úr sem érkezett üres kézzel, az ajkai Rajbizli és a tapolcai BadIsOn zenekarnak 50.000 forintos pénzjutalmat, a csodálatos hangú Mihálydeák Annamáriának és Kutasi Lilinek ajándékkosarat adott át. Az Ajka Város Önkormányzata által felajánlott 300.000 forintos fődíjat végül Faluvégi Fanni nyerte el megérdemelten.

További videók az Ajkai Szó online facebook oldalán!

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: