Jobbik: Megalázta a mentődolgozókat a fizetésükre tett viccel a miniszter

Méregdrága helyen viccelődött azzal, hogy azt hitte, mindig itt reggeliznek a mentődolgozók

A mai Mentők napja alkalmából ízetlen humor bon-bont sütött el Balog Zoltán miniszter. A tárcavezető arra tett tréfásnak szánt célzást, hogy a meghívottak nem engedhetik meg maguknak azt, hogy drága helyekre járjanak.

„Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egy egyszeri alkalom. De a tréfát félretéve azért jó, hogy így háttal állok önöknek, mert így folytathatják a reggelit”

– fogalmazott Balog Zoltán egy olyan étteremben (Kiosk Budapesten) ahol egyébként nincs is reggeli, de egy-egy fogás legalább 5000 Ft-ba kerül.

Az ünnepi rendezvényt, gyűlést itt tartotta meg a sajtó jelenlétében a Humán tárca.

A képen Balog Zoltán a luxus étteremben viccelődik a dolgozók fizetésén Fotó: MTI.hu/Koszticsák Szilárd

A Jobbik közleményében reagált a Miniszterre, miszerint, Balog Zoltán megalázta a mentőket

Ahogyan a párt két képviselője Rig Lajos és Lukács László írja:

“A veronai áldozatok után most a mentőket alázta meg Balog Zoltán. Ma, a mentők napján az egészségügyért is felelős miniszter ismét tanúbizonyságot tett cinizmusáról.”

Majd folytatják: Az életmentés fontos szereplőit, a mentőket alázta meg azzal, hogy viccet űzött az alacsony bérükből. Balog Zoltán „emberminiszter” rendszeresen bizonyítja: nem méltó ahhoz, hogy az egészségügyért is felelős Emberi Erőforrások Minisztériumát vezesse.

Fotó: hir24.hu

Ha a nemzeti néppárt a nép bizalmából kormányzati megbízást kap, a Balog Zoltánhoz hasonló álszent és cinikus politikusok örökre eltűnnek a magyar közéletből. A Jobbik feladata lesz, hogy az egészségügyi dolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülésén túl helyreállítsa az elmúlt 27 évben lerombolt egészségügyi közbizalmat. – zárul a párt közleménye.

Forrás: MTI.hu/Hírtv

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: