Beszámolt a tapolcai rendőrkapitány

A Tapolcai Rendőrkapitányság vezetője a 2016. évben elvégzett feladatokról számolt be a helyi önkormányzat képviselőtestületi ülésén.

Tapolca Város Önkormányzatának Képviselőtestülete előtt tartotta meg éves beszámolóját Rausz István rendőr alezredes, kapitányságvezető a Tapolcai Rendőrkapitányság 2016. évi tevékenységéről 2017. május 5-én.

A rendőrkapitány statisztikai mutatókkal alátámasztva részletesen tájékoztatta a testület tagjait a város bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről, a közrendet érintő eseményekről, illetve a rendőrség múlt évben végzett tevékenységéről.

Összefoglalta a rendőrség közrend erősítése érdekében tett intézkedéseit, illetve köszönetét fejezte ki a városvezetésnek az év során nyújtott támogatásért. Jövőbeli célkitűzésként fogalmazta meg az elért eredmények megtartását, a lakosság szubjektív biztonságérzetének fenntartását és erősítését, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet további javítását.

Az önkormányzati gyűlésen részt vett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, aki a bemutatkozását követően kiegészítette a rendőrkapitányság vezetőjének beszámolóját és megelégedettségét fejezte ki.

A képviselőtestület 12 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) egyhangúlag megszavazta és elfogadta a beterjesztett írásos beszámolót, valamint annak szóbeli kiegészítését.

Forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: