Siker koronázta a hétvégi Tapolca Expo-t

Több ezren voltak kíváncsiak a tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnokban a március 31. és április 2. között ismét megrendezésre kerülő Tapolca Expo-ra. Mintegy hatvan kiállító kínálatát tekinthették meg a látogatók, ezzel népszerűsítve a helyi termékeket és a kis- és középvállalkozásokat.

A kiállítás és vásár mellett színes programokkal várták az érdeklődőket. Pénteken Dobó Zoltán polgármester és a rendezvény fővédnöke, Orbán Judit megyei főfalugazdász nyitotta meg a rendezvényt, majd a Tördemici Néptáncegyüttes gyermekcsoportjának műsorát tekinthették meg az érdeklődők.

A szombati nap 10 órától kezdődött a helyi termékvásár, ezzel egy időben a Helikon Rádió Roadshow-ját lehetett figyelemmel követni. Fellépett napközben a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar, és a Batsányi Táncegyüttes is, emellett pedig látványfőzés és véradás is helyet kapott a programok között.

Vasárnap a helyi termékvásárt az Acro Dance S.E. fellépése, majd a Csobánc Népdalkör előadása követte. A nap végén a díjátadó koronázta meg a rendezvényt, ahol étel, ital és kézműves kategóriában hirdettek nyertest a közönségszavazatok alapján. Díjat a “Hegymagasi Marhaságok”, a Stari Kézműves Sörfőzde, és Varjas Judit vehetett át.

További képekért kattintson a Tapolcai Újság facebook oldalára.

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: