Kifosztottak egy 91 éves pápai asszonyt

Kifosztás áldozata lett a pápai idős nő
A pápai rendőrök egy órán belül elfogták azt a két helyi lakost, akik kifosztottak egy 91 éves asszonyt.

 

A nyomozás adati szerint 2017. április 3-án délelőtt az idős nőt két férfi kereste fel pápai házánál. Az asszony beengedte őket otthonába, ahol a figyelmét elterelték és értékek után kutattak, majd egy személygépkocsival távoztak a helyszínről. A rendőrséget ezután a sértettet meglátogató unokája értesítette arról, hogy a ház melléképületéből eltűnt egy villanybojler, valamint a lakásból hiányzott egy gázpalack, rádiós magnó és egy falon függő feszület.

A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és egy órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, a 62 éves L. Ferencet és annak 17 éves fiát, akiket elfogtak és előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd a náluk tartott házkutatás alkalmával megtalálták az ellopott villanybojlert és a gázpalackot, amiket még aznap visszaadtak a sértettnek.

A gyanúsítottak ellen – őrizetbe vételük mellett – kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a pápai rendőrök, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás : police.hu

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: