Elfogták a betörőt

Három napon belül elfogták a betörőt
Balatonalmádiban a strand egyik büféjének ablakát törte be egy budapesti férfi, ahonnan több tízezer forintot lopott el.

A rendőrségre 2017. április 3-án reggel érkezett bejelentés arról, hogy balatonalmádi strandjának egyik büféjébe az éjszaka betörtek. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtésének eredményeként a látókörébe egy korábban, a város környékén igazoltatott budapesti férfi került.

A nyomozók körözést bocsátottak ki a 49 éves férfi ellen, akit 2017. április 5-én fogtak el a budapesti rendőrök a fővárosban. A Balatonalmádi Rendőrkapitányságra előállított Sz. Józsefet ezután gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy kővel dobta be a büfé egyik ablakát, majd azon bemászva több tízezer forint készpénzt lopott el, amit miután elköltött, Budapestre utazott.

A gyanúsított ellen lopás vétség miatt indult büntetőeljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: