Holnaptól érkeznek a Jobbik konzultációs levelei

Holnaptól érkeznek a Jobbik konzultációs levelei

3 fő témában küldhetik be véleményüket a lakosok teljesen ingyen

Hétfőn kezdi kézbesíteni a posta a Jobbik “valódi nemzeti konzultáció” kérdőíveit – jelentette be vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A párt által meghirdetett “valódi nemzeti konzultáció” lesz a megalapozója annak a valódi programírásnak, amit a Jobbik eltervezett – fogalmazott a politikus, hangsúlyozva, hogy pártja mostanra egyedüliként maradt az ellenzéki oldalon kormányváltásra képes erőként.
Jelezte:

a 4,2 millió magyarországi háztartásba várhatóan a jövő hét során érkeznek 14 pontos kérdőíveik; ezeken öt-öt kérdés az egészségügy és az oktatás, négy pedig a korrupció témájával foglalkozik.

A képviselő megjegyezte: a kiküldéssel egyidejűleg elindul a kérdőívek kitöltésének lehetőségét kínáló online felület is, amely a http://szavazas.vnk.hu oldalon érhető majd el.

lukacs_1

Képünkön Dr. Lukács László György a Jobbik frakcióvezető-helyettese

A legégetőbb kérdések között a jobbikos politikus azt említette, hogyan tudja az állam biztosítani, hogy a lehető legtöbben vehessenek részt a magas színvonalú oktatásban, miként garantálható a kor színvonalának megfelelő, hálapénztől és hosszú várólistáktól mentes egészségügy, illetve hogy “hogyan lehet visszaszorítani az egymást követő kormányok által kiépített, de a Fidesz által csúcsra járatott korrupciót”.

A személyes konzultáció levéllé érett. Rig Lajos egy napokban megtartott fórumon Gyöngyösön. Most a lakossághoz fordulnak levélben. Fotó: Béli Balázs

A személyes konzultáció levéllé érett. Rig Lajos egy napokban megtartott fórumon Gyöngyösön. Most a lakossághoz fordulnak levélben. Fotó: Béli Balázs

A képviselő jelezte, hogy a visszaküldéssel a választópolgárok egyúttal részt vehetnek a Jobbik programalkotásában is a 3 területen.

A levelek a válaszborítékot is tartalmazni fogják, így a lakosságnak nincs más dolga, mint azt minden további díjfizetési kötelezettség nélkül kitöltés után postára adja.

A szavazáshoz szükséges többi információt a most induló http://vnk.hu oldalon fogják megtalálni.

Forrás: MTI.hu és Jobbik

Kép: 24.hu/ Alfahir Béli Balázs

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: