Segítsen szavazatával a tapolcai vívóknak!

Segítsen szavazatával a tapolcai vívóknak!- Most pénz hozhat a szavazat az utánpótlás-sportnak

A Dechatlon sportáruház az utánpótlás-sport támogatása érdekében szavazást indított, amelynek keretében több klubbra is szavazni lehet.

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2015-ös esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. 2015-től kezdődően negyedévente külön értékeljük a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.
A szavazáshoz csak az e-mail címét kell megadnia, és már támogathatja is a tapolcai SZ-L Bau Balaton Vívóklubot a versenyben
Itt lehet szavazni:
Így lehet szavazni:
SzavazásTapolcaVívók
Kép: Illusztráció/Internet
Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: