Népszavazással és tüntetéssel készül a Jobbik a bevándorlás és a kvóták ellen

Népszavazással és tüntetéssel készül a Jobbik a bevándorlás és a kvóták ellen

A párizsi terrortámadások után ügydöntő népszavazást kell kiírni a Brüsszel által erőltetett kvótarendszerről, az ehhez szükséges kétharmados többséget a Jobbik biztosítani fogja a kormány számára – mondta Volner János, a Jobbik alelnöke szombati sajtótájékoztatóján.

Volner János szerint látható, hogy akár magyar emberek életébe is kerülhet, ha nem történnek azonnali lépések az ügyben. Úgy véli: a Fidesz által, a menedékkérők kötelező befogadása ellen szóló aláírásgyűjtési akción túllépett az idő, ehelyett olyan ügydöntő népszavazást kellene kiírni, amellyel végleg le lehetne zárni az EU által hazánkra erőltetett kvótarendszert. Hozzátette: ehhez Alaptörvény módosítás is szükséges, a kétharmados többséget a Jobbik, a magyar emberek védelmében biztosítani fogja a kormány számára.

Mindeközben a Jobbik közösségi média oldalán jelentette be, hogy  a következő héten szerdán, délután hatkor tüntetés Budapesten. Ahogyan Vona Gábor pártelnök írta:

“Nem akarunk bevándorlást! Nem akarunk terrorizmust! Elég volt Brüsszel és Berlin beteg bevándorláspolitikájából! Ez most nem pártügy, hanem nemzeti sorskérdés! Aki tud, jöjjön! Találkozunk a Lövőház utcában, az Európai Bizottság budapesti kirendeltsége előtt! “

Jobbikterroizmus ellen

A Jobbik plakátja a terrorizmus ellen

Bővebben a hírről: Alfahir.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: