Jobbik: Már a gyurcsányi vizitdíjat sírják vissza a Fidesz szavazói is

Már a gyurcsányi vizitdíjat sírják vissza a Fidesz szavazói is

Egy friss közvélemény-kutatás (a cikket és a közvélemény-kutatást itt nézheti meg -szerk. ) szerint már az emberek kétharmad része a Gyurcsány-kormány vizitdíját is elfogadhatónak tartja. E tény egyenes következménye az Orbán-kormányok 5 éve tartó, kudarcokkal tűzdelt egészségügyi politikájának. A számok azt mutatják, hogy már a Fidesz szavazói is ráébredtek a csúf valóságra, arra, hogy Orbán Viktor számára fontosabbak a fűtött labdarúgópályák, a közmédia ésszerűtlen támogatása, valamint a kétes hátterű barátok adómentességének garantálása, mint az egészségügyre fordított állami költések növelése.

Az, hogy az emberek már az egészségügy legsötétebb napjait idéző vizitdíjat is elfogadhatóbbnak tartják, mint Orbán Viktor tetteit és elképzeléseit az egészségüggyel kapcsolatosan, bizonyítéka annak, hogy az Orbán-kormány megbukott egészségügyi politikájával. A kormány 5 éve képtelen megállítani az dolgozók elvándorlását, képtelen orvosolni a kórházak tartozásainak halmozódását, amely az év végére megint 60 milliárd forintra rúghat. Nem csoda, hogy a miniszterelnök ősszel hetekig nem is tudott találni az egészségügy vezetésére olyan embert, aki elvállalta volna a siralmas állapotban lévő ágazat irányítását.

A Jobbik azt tanácsolja Orbán Viktornak, hogy hallja meg az emberek hangját, mely egyöntetűen az egészségügyre költené azokat a forrásokat, amelyeket a kormányfő most saját hobbijára, grandiózus építkezésekre (így a kertje végében levő stadionra és a hozzá tartozó kisvasútra), valamint a fideszes holdudvar gyarapítására költ.  – közölte az MTI-vel dr. Lukács László György frakcióvezető-helyettes, térségünk országgyűlési képviselője

Forrása : MTI/ Vidék.Ma

Indexkép: 24.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: