Izzó e-cigaretta ügy- civilek 65 pontban szeretnénk tisztázni az igazságot

A Villanypára Egyesület szerint súlyos hiányosságokat és ellentmondásokat tartalmaz a Dohányzás Fókuszpont oldalán megjelent elektromos cigarettákról szóló összefoglaló!

65 pontban szeretnénk tisztázni az igazságot!

A Villanypára Egyesület szerint súlyos hiányosságokat és ellentmondásokat tartalmaz a Dohányzás Fókuszpont oldalán megjelent elektromos cigarettákról szóló összefoglaló. Ezért egy 65 pontból álló Közérdekű Adatigénylésben szeretnék tisztázni az igazságot.

Közérdekű adatigénylésükben olyan aggályos hiányosságokra és ellentmondásokra mutatnak rá, amely alapvetően kérdőjelezi meg az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet,  a NEFI Dohányzás Fókuszpont valamint az ÁNTSZ által ellenjegyzett, elektromos cigarettákról szóló összefoglalójának hitelességét.

Különösen ijesztő, hogy ez a dokumentum szolgálhatott alapjául az EMMI által nemrégiben benyújtott, jelenleg a Népjóléti Bizottság előtt lévő elektromos cigaretták szabályozásával foglalkozó törvénymódosító javaslatcsomagnak – jegyezte meg Ficsor Zoltán, az egyesület elnöke.

A közérdekű adatigénylés teljes szövege megtekinthető itt:
http://kimittud.atlatszo.hu/request/sulyos_hianyossagok_es_ellentmon

Forrás: MTI üzleti közlemény

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: