Röszkére hívja önkéntes munkára a WHO regionális vezetőjét a Jobbik

Röszkére hívja önkéntes munkára a WHO regionális vezetőjét a Jobbik- írja a Vidék.Ma hírportál

Ma reggel vezető hírként szerepelt több online felületen – így például az origo.hu-n- , hogy Jakab Zsuzsanna a ENSZ Egészségügyi Világszervezetének európai regionális igazgatója a bevándorlók egészségügyi kockázatáról érdekesen nyilatkozott. Ahogyan a portál írta: “A fertőző betegségek elsősorban a szegénységgel hozhatók kapcsolatba. A menekültek és menedékkérők főként az Európában gyakori fertőző betegségeknek vannak kitéve, függetlenül a migrációtól. Rendkívül alacsony annak a kockázata, hogy egzotikus fertőzést hordozó közvetítő anyagokat, például Ebola-vírust vagy közel-keleti légúti koronavírust (MERS-CoV) hoznak be Európába” Lényegében az intézmény vezető nem tartotta reálisnak járvány kitörését a bevándorlók fertőzöttsége miatt.

A közleménnyel kapcsolatosan nem kellett sokat várni, a Jobbik máris reagált a szervezetet Dániából vezető regionális igazgató kijelentéseire.

Fotó: hir24.hu

Fotó: hir24.hu

“A Jobbik Magyarországért Mozgalom teljesen megrökönyödve áll azelőtt, hogy Jakab Zsuzsanna, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) európai regionális igazgatója a mai napon azt kívánja elhitetni a magyar lakossággal és közvéleménnyel, hogy nem az illegális bevándorlók által behurcolt betegségek jelentenek veszélyt a magyar lakosságra, hanem fordítva: a bevándorlókat mi, európaiak veszélyeztetjük betegségeinkkel. Ezen felül nyilatkozatából arra lehet következtetni, hogy a bevándorlók nem szegények és éppen ezért nem is hordoznak betegségeket, ezzel ellenkezőleg az Európa és annak lakói teszik ki őket fertőző betegségeknek.

Jakab Zsuzsannának javasoljuk, hogy mozduljon ki a koppenhágai luxusirodájából, a fényűző orvosi konferenciák luxushoteljeiből, és látogasson el a csordulásig megtelt menekülttáborokba vagy a Keleti pályaudvarra. Győződjön meg a helyszínen hazánkat sújtó járványügyi veszélyhelyzetről, amely éppen robbanás előtt áll!

Dánia irodájából Röszkére hívják a valósággal szembesülni Rigék a regionális igazgatót

A Jobbik egészségügyi szakpolitikusaiként ezúton hívjuk meg szeretettel Jakab Zsuzsannát, a WHO regionális igazgatóját Ásotthalomra vagy éppen Röszkére egy nap önkéntes munkára az érkező illegális bevándorlók közé, hogy máskor ne születhessenek az igazgató által a valóságot teljesen félreértelmező nyilatkozatok, és hogy végre ráeszméljen a magyar valóságra. A mai magyar valóság az, hogy a bevándorlók olyan már eltűnt vagy legyőzöttnek hitt fertőzéseket terjesztenek és hordoznak, amelyekkel szemben a magyar lakosság és főként a velük együtt a tömegközlekedési eszközökön utazó gyermekeink és időseink védtelenek. – zárul Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőiközös közleménye.”

Forrás: MTI.hu/ Origo.hu/ Vidék.Ma

Fotó: nyugatijelen.com

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: