Jobbik Ifjúság: Az utazó iskolásokat ki védi meg a migránsoktól ?

Kezdődik az iskola – Ki védi meg a gyermekeinket, fiataljainkat a migránsoktól?

A fokozódó migránskrízis a kormány semmittevése miatt hazánk legégetőbb problémájává vált. A Sormáson, Martonfán és Kiskunhalason tervezett új “ideiglenes” befogadóállomások kapcsán nem csak az a probléma, hogy antidemokratikus döntésről van szó, hanem hogy felelőtlenül, komoly veszélynek teszik ki a fiatalokat és időseket egyaránt, hiszen ők a legkiszolgáltatottabbak. Az ott élők, különösen a fiatalok és idősek komoly közbiztonsági, köztisztasági és közegészségügyi veszélynek vannak kitéve.

Jövő héten több ezer diák kezdi meg tanulmányait, felmerül a kérdés, hogy ki ügyel majd az ő biztonságukra? A védtelen kisgyermekek, kiváltképp a lányok, célpontokká válhatnak, az életerős férfiak szemében. Még semmit sem tudunk arról, hogyan kívánja megvédeni őket a kormány. Talán az új határvadász századdal?  Ezek a fiatalok nem csak a tervezett és már meglévő táborok melletti településeken vannak veszélyeztetve, hanem a nagyobb városokban is. Budapesten megteltek a tranzitállomásoknak csúfolt menekülttáborok, a tömegközlekedési eszközökön, főként a vonatokon pedig elkerülhetetlen az érintkezés velük. Többen jelezték nekünk, hogy a hostelekben és kollégiumokban is egyre több migránst szállásolnak el, akik agresszívan viselkedtek az ott élő fiatalokkal is.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata arra kéri a kormányt, fontolja meg a Jobbiknak az önálló határőrség visszaállítására, a menekülttáborok zárttá tételére és  lakott településeken kívülre helyezésére, az azonnali kitoloncolást lehetővé tevő jogszabályi háttér megteremtésére vonatkozó javaslatait.  A Jobbik IT ezért határozottan elutasítja az új táborok létrehozását, további bevándorlók befogadását. Gondoskodjon a fiatalok biztonságáról a kormány a migránsoktól hemzsegő köztereken és utakon! – tudatta az MTI-vel Nichter Tamás, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke

Forrás: MTI

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: