Egy német hölgy táskáját lopta el az autóból Tapolcán…lebukott

Egy német hölgy táskáját lopta el az autóból Tapolcán…lebukott

A tapolcai rendőrök őrizetbe vettek egy 22 éves székesfehérvári férfit, aki a gyanú szerint egy gépkocsiból tulajdonított el egy női táskát.

Egy tapolcai üzlet biztonsági őre értesítette a rendőrséget 2015. augusztus 8-án 13 óra körüli időben arról, hogy egy kerékpárt toló férfi gyanús módon a parkoló autókat nézegette. Ezzel egy időben egy német állampolgárságú nő személyesen tett feljelentést a Tapolcai Rendőrkapitányságon, mert a parkolóban nyitva hagyott gépkocsijából ismeretlen tettes eltulajdonította a táskáját, melyben több mint tízezer forint készpénz, személyes okmányai, illetve mobiltelefonjai is benne voltak.

lopas_taska_-_2015.08.10

A rendőrök az adatgyűjtést követően a férfi felkutatására indultak. Bognár Zsolt rendőr főtörzsőrmester és Sztrik Gábor rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak az egyik tapolcai családi ház udvarán a bejelentésben szereplő kerékpárthoz hasonló járműre lettek figyelmesek. Az épületben igazoltatták a 22 éves K. Richárd székesfehérvári lakost, majd a házkutatás során több bűncselekményből származó tárgyat találtak.

A férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor beismerő vallomást tett, őrizetbe vették, s ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: Police.hu

Képünk illusztráció 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: