Baleset részese lett, mégis droggal bukott meg a sofőr

Baleset részese lett, mégis droggal bukott meg a sofőr

Vádemelés kezdeményezésével zárult annak az 53 éves férfinak az ügyében folytatott nyomozás, aki 2014 júliusában egy közlekedési baleset részese volt, s a helyszínelés során kábítószert találtak nála.

Zalahalápon 2014. július 19-én 19 óra körüli időben egy 47 éves gyömörei férfi haladása során személygépkocsijával letért az útpadkára, majd átsodródott a másik forgalmi sávba és összeütközött a szemből érkező 53 éves amerikai állampolgár által vezetett gépkocsival. A helyszínelés során a külföldi férfi autójából egy hátizsák került elő, melyben három darab műanyag tasaknyi kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak a rendőrök. Ezt követően a férfi ábrahámhegyi ingatlanában házkutatást tartottak, ahonnan további kábítószergyanús növényi törmelék került elő. A lefoglalt anyagok szakértői vizsgálata kimutatta, hogy az amerikai állampolgárságú férfi hátizsákjában és tartózkodási helyén kábítószernek minősülő anyagokat találtak.

Az 53 éves P. H. ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán. A nyomozás a napokban vádemelési javaslattal zárult le, s az ügy iratait a rendőrség a Tapolcai Járási Ügyészségnek küldte meg.

Forrás: police.hu

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: