Tapolcáról indult: Ma fogadták örökbe a virágcsokrokat országszerte

“Virágkötők egy őszinte mosolyért” – így indult a kezdeményezés, amely a mai nap, az egyik legújabb netes és azon kívüli “őrület” , ami nem csak a világhálón megszerezhető hírnévre vágyik, hanem önzetlenül őszinte és szemet gyönyörködtető.

Az akció – azaz, hogy a random módon elhelyezett virágcsokrokat, aki meglelte örökbe fogadhatta – ma volt , talán még zajlik is, és kevesen tudják, hogy ez, egy tapolcai virágkötőtől Lantos Krisztinától ered.

Na, de mit is kell tudni a virág örökbefogadásról?

Ezt írta az esemény közösségi média oldala, hogy miről is szól a kezdeményezés:

Hol találhatsz csokrokat?

A résztvevő virágüzletek listájáért kattint ide: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10VEpsD_FCo0DPyrsQknQTZnDO_jkBakhWrw47uLNu-U/edit?pli=1#gid=0

Hogyan fogadhatsz örökbe egy virágcsokrot?


Mi sem egyszerűbb ennél.  Járj nyitott szemmel 2015. július 20-án az utcákon, parkokban, köztereken és bukkanj rá a több száz “árválkodó” virágcsokor egyikére.
Ha tetszik az örökbefogadásra váró virágcsokor, vidd haza vagy ajándékozd oda egy számodra kedves embernek.Találd meg a közterekbe, parkokba kihelyezett “árva” virágcsokrokat és vidd haza, azaz fogadd örökbe INGYEN azokat.  Örömödet oszd meg másokkal is. Fotózd le virágokat és küldd el a fotókat a virágcsokrot készítő virágbolt részére és ide nekünk is, hogy minél több ember arcára csaljanak mosolyt a virágok.

Krisztina a veol.hu-nak mondta el, hogy a kezdeményezést egy külföldi példa alapján honosították meg több fővárosi virágkötővel. A lap megjegyezte országszerte 250 -nél is több helyen követték a kiváló tapolcai kezdeményezést.

Tapolcán, így sikerült az akció egyik része:

FogadjÖrökbeVirágcsokrot1

FogadjÖrökbeVirágcsokrot2

Nézze meg itt, hogy milyen csokrokat kötött Lantos Krisztina és azok hol voltak városunkban:

Ès keresik gazdájukat:)

Posted by Lantos Krisztina on 2015. július 20.

 

Képek: Lantos Krisztina ötletgazda facebook oladala

Frissítés:

Itt tekinthető meg az eseményről készült RTL Klub videó

 

 

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: