Felelősségrevonásra számíthatnak a csoportos garázdák

Felelősségrevonásra számíthatnak a csoportos garázdák

Vádemelési javaslattal zárult annak a négy férfinak az ügyében folytatott nyomozás, akik 2014 decemberében egy 23 éves sümegi fiatalembert bántalmaztak.

Molnár Zoltán rendőr főtörzszászlós körzeti megbízott és Tóth Zoltán rendőr törzsőrmester 2014. december 9-én 12 óra körül jelentek meg egy sümegi családi háznál, ahonnan bejelentés érkezett, hogy ott valakit megtámadtak. A helyszínen levő sértett elmondta, hogy négy férfi jelent meg nála, akik először megfenyegették, majd tettleg is bántalmazták.

Az egyenruhások ezután elfogták, majd a Sümegi Rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható  K. József 50 éves, K. András 27 éves, illetve K. Róbert 20 éves sümegi lakosokat, valamint a 29 éves gógánfai K. Tamást.

A négy férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság Sümegi Rendőrőrsének Bűnügyi Csoportja a napokban fejezte be, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Facebook Comments
Close
%d blogger ezt szereti: